Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Om oss

Om oss
Fysioett ett varumärke (som ägs av DJO Nordic AB, f.d Cefar) specialiserat på produkter och kunskap inom fysioterapi, friskvård samt träning och egenvård. Fysioett sortimentet är utvalt för professionella terapeuter och idrottsutövare. Det används dagligen av sjukgymnaster, naprapater, massörer och kiropraktorer hos b.la Capio Artro Clinic, Naprapathögskolan, IFK Kliniken, Bosön och av elitidrottare såsom Svenska Längdåkningslandslaget och Mathias Timander (Modo Hockey).

Fysioett distribuerar endast kvalitets-produkter från etablerade varumärken. Detta garanterar våra kunder en långsiktig och bra investering samt ett säkert och tryggt användande av produkterna. Exemplelvis finner du muskelstimulatorer från marknadsledande CefarCompex, rehab och fitness produkter från Sissel, båda är varumärken med svenskt ursprung och värderingar, liksom Fysioett. Fysioett har naturligtvis annan traditionell behandlingsutrustning som massagelotion, ultraljudsapparater, behandlingsbänkar, bänkpapper mm.

Hos Fysioett hittar även motionären eller den friskvårdsintresserade, den där värdefulla och säkra balansbollen som terapeuten har rekommenderat för att träna ryggen, en ankelorthos från världskända DonJoy för att kunna genomföra matchen eller ett gummiband med övningar för att stärka överkroppen. Det finns många kunder som är hjälpta av en smärtlindrande TENS-apparat för en värkande nacke/axel.

Frågor från våra kunder besvarar vi gärna på: info.nordic@djoglobal.com

Besök och lager: Vi finns i Malmö, Murmansgatan 126.
Kontoret är öppet vardagar: 08:00-16:30.

Hitta oss

Nyheter

2014-01-01

Varsågod, du får en gratis goniometer!

Erbjudande

UTHYRNING AV TENS SMÄRTLINDRING FÖR GRAVIDA

Kurser

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.