Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

DJO Nordic lanserar COMPEX Wireless, världens första sladdlösa elektriska muskelstimulator i Sverige.

2011-09-21

DJO Nordic lanserar COMPEX Wireless, världens första sladdlösa elektriska muskelstimulator i Sverige. COMPEX Wireless gör det möjligt att enkelt och obehindrat kombinera elektrisk muskelstimulering med frivilligträning för att nå optimal träningseffekt.

– Jag har väntat på att något som detta ska komma. Att slippa riskera trassla in sig i sladdar vid träning med djupa benböjar och bensparkar är otroligt bra, säger Peter Drugge, leg. sjukgymnast och mångårig rehabkoordinator åt den Svenska Olympiska Kommittén. Han använder elektrisk muskelstimulering som en integrerad del av sina behandlingar.

Compex har i 25 år lett utvecklingen inom elektrisk muskelstimulering, EMS. Vårdgivare och elitidrottare världen över använder Compex elektriska muskelstimulatorer för ökad träningseffekt, effektivare smärtlindring och snabbare återhämtning och rehabilitering.

Med lanseringen av COMPEX Wireless har besvärande sladdar mellan själva muskelstimulatorn och elektroderna ersatts med trådlös teknik. I ett slag går det nu att fritt och obehindrat genomföra ett träningspass samtidigt som COMPEX Wireless bearbetar utvalda muskelgrupper efter ett förvalt program. Forskning pekar även på att träning samtidigt som man använder EMS ger bättre effekt på muskelstyrkan än var för sig.

Mer information hittar du under länken 'Elektroterapi'.

2014-01-01

Varsågod, du får en gratis goniometer!

Nyhetsarkiv

Nyheter

2014-01-01

Varsågod, du får en gratis goniometer!

Erbjudande

UTHYRNING AV TENS SMÄRTLINDRING FÖR GRAVIDA

Kurser

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.